Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

 

  1. Οι εκδηλώσεις άνοιξαν την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου με την πραγματοποίηση της υπέροχης βραδιάς συνεστίασης στην ταβέρνα «Το Δίδυμο» στην Αμφιθέα.
  2. Το Σάββατο 22 Μαρτίου, παρακολουθήσαμε την προβολή «Η Αθηνά στην Αρχαία Αγορά, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
  3. Το Σάββατο 12 Απριλίου, πραγματοποιήσαμε μονοήμερη εκδρομή στον Βοτανικό κήπο της Ιουλίας και του Αλέξανδρου Διομήδους, στο Χαϊδάρι και επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελευσίνας.
  4. Τη Δευτέρα 19 Μαΐου, απολαύσαμε μουσική βραδιά αφιερωμένη στον άνθρωπο, αρθρογράφο, φίλο και συμμαθητή Στέφανο Καζαμία στο Δανέζικο Ινστιτούτο στην Πλάκα. Ο Σύλλογός μας εξέδωσε και ένα βιβλιαράκι με όλα τα δημοσιευμένα κατά καιρού άρθρα του Στέφανου στη «Γλαύκα»
  5. Τον Ιούνιο προβάλαμε σε μαγνητοσκόπηση μία από τις εκπομπές της δορυφορικής NET, στο πλαίσιο της σειράς Νοσταλγία, με καλεσμένη τη φίλη Μανσουριανή Άννα Καλατζιάν.
  6. Στις 6 Οκτωβρίου συνήλθε έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση του εκλιπόντος μέλους, της αγαπητής Φωτεινής. Επίσης, το Δ.Σ. εκτιμώντας την αξιέπαινη πρωτοβουλία και δραστηριότητα των πρωτεργατών της ίδρυσης του Συλλόγου, ανακήρυξε Επίτιμο Πρόεδρο τον πρώτο Πρόεδρο, Δημήτριο Παπαφιλίππου.
  7. Στις 11 και 12 Οκτωβρίου πήγαμε διήμερη εκδρομή στην Ορεινή Ναυπακτία, Ερατεινή.
  8. Στις 13 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων και των 100 τευχών της εφημερίδας «Η Γλαύκα των αποφοίτων». Ελπίζουμε, με τη βοήθεια και τη συνδρομή όλων, να γιορτασθούν πολλές τέτοιες επέτειοι.
  9. Στις 23 Νοεμβρίου επισκεφθήκαμε την Αιγυπτιακή Συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου όπου απολαύσαμε την ξενάγηση του εξαίρετου Αιγυπτιολόγου Βασίλη Χρυσικόπουλου.  

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

3ης Σεπτεμβρίου 56, Τ.Κ. 10433, Αθήνα
+ 30 2108625842
+ 30 6977 897764